Riool verstopt Purmerend

Een riolering verstopping in Purmerend lossen wij graag voor u op!

In uw woning of bedrijfspand in Purmerend raakt het riool verstopt. Naar het toilet gaan is niet meer mogelijk. Koken en afwassen? Niet te doen. Eventjes douchen of een warm bad nemen? Vergeet het maar met een verstopt riool in Purmerend! Gelukkig kan er aan al dit ongemak een einde komen als u ons nummer intoetst en een afspraak regelt. Onze specialist rijdt dan vliegensvlug naar uw adres!

Riolering verstopt in Schiedam? Zo pakt uw vakman het aan!

Als uw riolering verstopt raakt, dan kan professionele hulp uit Schiedam niet snel genoeg komen! Misschien wordt u zelfs zo ongeduldig dat u chemicaliën gaat gebruiken om de verstopping op te lossen. Ons advies? Niet doen! Uw leidingen kunnen namelijk ernstig beschadigd raken. Onze specialist biedt betere oplossingen!

  1. Met een verenmachine kan het vuil uit uw leidingen worden gefreesd zonder deze te bekrassen. Dankzij deze schoonmaakbeurt kan uw riolering er weer voor langere tijd tegenaan!
  2. Met een hogedrukreiniger kan aangekoekt vuil met harde waterstralen worden weggespoten. Dit gaat snel en effectief!
  3. Bepaalde resten kunnen ook met een gewone ontstoppingsveer worden verwijderd. Uiteraard heeft onze expert hier veel ervaring mee, want bij verkeerd gebruik kan een veer uitschieten en de leidingen beschadigen.

Wat betaalt u voor een verstopt riool in Schiedam?

Als u last heeft van een verstopt riool en u op zoek bent naar een specialist in Schiedam, dan wilt u eerst weten wat een behandeling u gaat kosten. Dit begrijpen wij goed, daarom kunt u ons altijd bellen voor een prijsopgave. Let op: deze kan nog wijzigen als later blijkt dat er meer of andere werkzaamheden nodig zijn om uw probleem op te lossen. Een verstopping kan namelijk het gevolg zijn van een defect in uw riolering.

Kunt u zelf iets aan uw verstopte riool doen?

Lichte verstoppingen in uw riolering zou u mogelijk nog zelf kunnen oplossen met wat doe-het-zelfmiddelen. Belangrijk is wel dat u kiest voor een veilig middel of voor een veilige methode. Riool verstopt? Met deze tips helpt onze expert uit Schiedam u graag even vooruit.

  1. Plaats een rubberen ontstopper op het verstopte putje. Beweeg de ontstopper op en neer om zuigkracht op te wekken. Een laagje water helpt de zuigkracht te versterken.
  2. Meng een pak schoonmaaksoda met een liter heet water. Giet het mengsel geleidelijk door het verstopte putje en laat het minstens een nachtje inwerken.
  3. Zit de verstopping in een wastafel of gootsteen? Onze deze voorzieningen zit altijd een sifon. Maak deze los en reinig deze vanbinnen. Zorg er wel voor dat u de sifon weer correct terugplaatst, anders gaat het lekken.

Riool verstopt in Schiedam: waarom belt u ons en geen loodgieter?

Raakt uw riool verstopt in Schiedam, dan staat u te springen om een deskundige vakman. Waarschijnlijk denkt u eerst aan een loodgieter, zeker als u ook nog last heeft van lekkende leidingen. Deze houdt zich echter meer bezig met de toevoer van water, niet met afvoer. Bel ons daarom nu voor een afspraak en maak kennis met de juiste professional!

Riool verstopt Purmerend?

Wij staan 24/7 voor u klaar!