Afvoer ontstoppen Purmerend

Kledinghangers en ontstoppingsveren kunnen uw afvoer beschadigen als u niet uitkijkt. Chemische ontstoppers bevatten bovendien zeer agressieve en schadelijke stoffen: ook deze kunt u beter niet gebruiken voor een afvoer ontstopping. Beter is om meteen onze riooldeskundige in Purmerend te bellen. Hij kan immers snel en zonder schade uw afvoer ontstoppen.

Hoe nuttig is afvoer ontstopping door een expert?

Een verstopping kan één of meerdere sanitaire voorzieningen treffen. Dit komt voor als er een prop in de hoofdleiding zit of als er sprake is van gescheurde of gebroken leiding. Mogelijk krijgt u dan ook last van lekkages. Gelukkig heeft onze rioolvakman overal een oplossing voor! Dit zijn de voordelen:

 1. U bespaart tijd, want u hoeft het probleem niet zelf op te lossen.
 2. U bespaart geld op doe-het-zelfmiddelen.
 3. De expert komt zelf uit Purmerend, dus u bespaart op voorrijkosten.
 4. Onze expert kent voor elke verstopping een gepaste oplossing. Veilige en deskundige omgang met handgereedschap of met elektrisch gereedschap staat bij hem voorop.
 5. De expert kan direct tot inspectie overgaan als een ernstiger rioolprobleem wordt vermoed.
 6. Zorgeloos wassen, afwassen en koken kan weer binnen een dag, of zelfs binnen enkele uren. Of u kunt het toilet weer bezoeken zonder onaangenaam verrast te worden.

Kosten afvoer ontstoppen Purmerend

Eenmalige afvoer ontstopping of regelmatig terugkerende blokkade? Onze specialisten lossen alle soorten rioolproblemen op vakkundige wijze op. De prijzen kunnen echter per situatie en locatie verschillen. Dat komt omdat een verstopping niet altijd door hetzelfde wordt veroorzaakt. Onze specialist komt tot een definitieve prijsberekening als hij meer weet over het volgende:

 • Wat veroorzaakt de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap moet de blokkade dan verwijderd worden?
 • Hoeveel tijd zal de verwijdering in beslag nemen?
 • Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Zo ja, wat moet er dan gebeuren om dit op te lossen?
 • Is er behoefte aan een onderhoudscontract? Zo ja, dan kan de specialist een offerte op maat voor u maken.
Als u ons belt, kunt u uiteraard wel alvast naar een prijsopgave vragen. Omschrijf uw probleem zo goed mogelijk, zodat onze specialist er een beeld bij heeft. Blijkt later dat er extra werkzaamheden nodig zijn, dan zal onze vakman u tijdig waarschuwen.

Afvoer ontstopping nodig? Wij maken het mogelijk.

U wilt graag een afvoer door ons laten ontstoppen? Via ons nummer komt u direct in contact met de Purmerendse specialist. Maar wij doen ook meer dan afvoeren ontstoppen… Denkt u bijvoorbeeld last te hebben van een ernstiger rioolprobleem, zoals een leidingbreuk of een verzakking? Bel ons dan voor een afspraak. Onze specialisten zoeken graag voor u uit wat er aan de hand is.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!