Riool ontstoppen Purmerend

Een rioolontstopping in Purmerend doen wij graag voor u!

Afvalwater en resten worden netjes door het riool afgevoerd en we houden epidemieën buiten de deur. Tijdig uw riool ontstoppen is dan ook zeer belangrijk. U woont of werkt in Purmerend en u heeft dringend een vakman nodig? Dan hoeft u alleen ons nummer in te toetsen. Een betere riooldeskundige zult u in uw omgeving niet vinden!

Hoe kan onze expert uw riool ontstoppen?

Onze expert is op alle soorten verstoppingen in het riool voorbereid, hoe ernstig deze ook zijn. Moet het vuil worden uitgefreesd? Is waterdruk efficiënter? Of is er alleen een ontstoppingsveer nodig? Onze specialist bekijkt per geval welke werkzaamheden hij moet uitvoeren.

Soms kan een blokkade in het riool ook veroorzaakt worden door een ernstiger rioolprobleem. Als onze expert iets dergelijks vermoedt dan kan hij een inspectie met een rioolcamera uitvoeren. De volgende problemen kunnen dan aan het licht worden gebracht:

1. Wortelgroei in leidingen
Wortels van bomen of struiken kunnen door gaten of voegen in leidingen groeien. Op een gegeven moment ontstaat er dan een ‘wortelgordijn’. Deze houdt alle doorgespoelde resten tegen. Mogelijk ontstaan er ook lekkages.

2. Gescheurde of gebroken leidingen
Uw leidingen kunnen door verzakking of veroudering scheur en of breken. Het is mogelijk dat een chemische ontstopper een gat in uw leiding heeft gebrand. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de afvoer van alle resten.

3. Verzakking van het riool
Als een riool verzakt, verschuiven of breken de leidingen. In veel gevallen raakt de binnenriolering van de buitenriolering gescheiden. Talloze verstoppingen en lekkages kunnen dan het gevolg zijn!

Kosten riool ontstoppen Purmerend

 • Waardoor wordt de blokkade in uw leiding veroorzaakt?
 • Hoe ernstig is deze blokkade?
 • Hoe diep zit de verstopping eigenlijk?
 • Heeft u vaker last van geblokkeerd riool? Mogelijk moet er dan een inspectie worden uitgevoerd.
 • Is er sprake van een ernstiger rioolprobleem en wat kunnen wij daaraan doen?
 • Met welke gereedschappen kunnen we uw probleem oplossen?
 • Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de verstopping naar tevredenheid uit te voeren?
U merkt het al: bij het bepalen van de prijs voor het ontstoppen van het riool zijn veel vragen gemoeid. Niet alle blokkades in het riool laten zich ook op dezelfde manier oplossen. Onze specialist bekijkt welke werkzaamheden nodig zijn en stelt dan een prijs op. Uiteraard begint hij niet voordat u uw akkoord heeft gegeven. Alles gebeurt in overleg!

Wat mag er niet in uw riool belanden? Een top vijf!

In uw riolering kunnen zowel lichte als hardnekkige verstoppingen optreden. Deze kunnen door een breuk in een leiding of door wortelgroei zijn veroorzaakt. Deze problemen kunnen op hun beurt zijn ontstaan door slijtage of door slecht onderhoud van de leidingen. Vooral de volgende producten kunnen de staat van uw leidingen doen verslechteren:

 • olie en vet
 • chemische ontstoppingsproducten
 • verfresten
 • medicijnen
 • bouwafval

Rioolontstopping in Purmerend gewenst? Bel ons nummer.

De resten in uw wc komen bovendrijven. In de douche staat het water tot boven uw enkels. En afwassen? U mag hopen dat de vaat zich niet te veel opstapelt. Bel daarom onze riooldeskundige uit Purmerend voor een afspraak. Uw riool ontstoppen kan snel en vakkundig: dat zult u zelf ervaren!

Riool ontstoppen Purmerend?

Wij staan 24/7 voor u klaar!