Wc ontstoppen Purmerend

De wc gebruikt u elke dag. Na verloop van tijd kan deze dichtslibben door resten. De wc kan ook - al dan niet per ongeluk - door een voorwerp verstopt raken. Zelf een wc ontstoppen is een lastige klus, daarom hebben wij vele specialisten uit Purmerend voor u klaarstaan om het van u over te nemen. Berg uw plopper maar op en bel ons!

Professionele wc ontstopping: wat kunt u verwachten?

Uw wc is door een voorwerp of door afvalresten geblokkeerd geraakt. Soms moet de expert eerst de wc demonteren om bij de blokkade te geraken. Uiteraard zet hij, na de ingreep, de wc weer op zijn plek. In andere gevallen volstaat het om de wc te ontstoppen met een verenmachine of met een hogedrukslang: het is maar net hoe hardnekkig de verstopping is en hoe diep deze zit.

Dat u niet zelf uw wc hoeft te ontstoppen is al een hele last minder. Er bestaan namelijk genoeg doe-het-zelfmiddelen, maar de zekerheid dat het zelf ontstoppen ook gaat lukken heeft u niet. Door onze vakman geniet u van verschillende voordelen:

 • U bespaart geld op ontstoppingsmiddelen.
 • Terwijl de vakman aan het werk is, kunt u uw dagelijkse bezigheden voortzetten.
 • Uw vakman komt uit Purmerend of omstreken. Hij kan al snel bij u zijn!
 • Ook in het weekend en op feestdagen is de vakman beschikbaar.
 • De vakman past alleen milieuvriendelijke ontstoppingsmethodes toe.
 • Eventuele reparaties kunnen ook worden uitgevoerd.
 • Na de ingreep mag u de vakman altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Kosten wc ontstoppen Purmerend

Onze expert kan voor zowel kleine als grote verstoppingen een oplossing bedenken. Aan elke oplossing hangt echter wel een prijskaartje. Wat er op dit prijskaartje staat, hangt af van de werkzaamheden. Hoe meer werkzaamheden en hoe meer werkuren, hoe hoger de prijs. Onze expert maakt meestal een berekening aan de hand van de volgende vragen:

 1. Hoe diep zit de blokkade in uw wc?
 2. Hoe hardnekkig is de blokkade?
 3. Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden weggehaald?
 4. Is er toch iets ernstigers gaande? Is een inspectie dan noodzakelijk?
 5. Hoeveel tijd zal het kosten om uw probleem op te lossen?
In veel gevallen kan onze specialist u al een prijs bij benadering opgeven. Mocht blijken dat er meer werkzaamheden nodig zijn dan verwacht, dan zal hij u hiervan tijdig op de hoogte stellen. U weet in ieder geval altijd voor welke werkzaamheden u moet betalen en hoeveel tijd deze activiteiten in beslag zullen nemen.

Hulp nodig bij wc ontstopping in Purmerend?

Een wc ontstoppen is vaak niet makkelijk, laat staan dat het een zeer fris klusje is. Onze specialist heeft al vele woningen en bedrijven in Purmerend met succes geholpen. Wilt u de volgende tevreden klant zijn? Bel ons dan nu voor een afspraak. Onze rioolvakman staat dan binnen zeer korte termijn voor uw deur. Heeft u juist nog wat vragen over onze dienst? Ook dan bent u van harte welkom om ons te bellen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!